SHOWERSANDAL

Nemmere fodvask findes ikke

Den sandalformede badebørste er et fantastisk hjælpemiddel, hvis man har besvær med at nå ned til fødderne. Sugekopperne på undersiden sikrer, at vaskesandalen står sikkert på gulvet i brusekabinen eller i badekarret. ShowerSandal sikrer effektiv vask af hele foden, også mellem tæerne, på hælen, over og under foden samt på siderne af foden. Og det er helt uden at skulle bukke sig ned.

Showersandal er nem at bruge: Der påføres lidt flydende sæbe og foden trækkes frem og tilbage i sandalen, en af gangen, mens de indvendige nylonbørster sørger for, at fødderne bliver rene i det lækre skum. En lille sidegevinst får man også i form af fodmassage og øget blodcirkulation.

 

Minimer risiko for faldulykker i badet

Har du problemer med at bevæge dig eller har du meget lidt plads i badet, er ShowerSandal også en god løsning.  Den minimerer samtidig risikoen for at glide på et glat bruseunderlag.

Showersandal er fremstillet af PVC og er nem at rengøre efter brug.

Den er særdeles velegnet som gaveide til personer med nedsat mobilitet eller balanceproblemer, til gravide eller andre, hvor maven er lidt i vejen. Den er også oplagt som et sjov måde at få børnene til at vaske de ofte meget beskidte fødder på.