MIN HISTORIE

Lidt om mig

Jeg hedder Pia Bang Brix, jeg er en god årgang 1971, og Brønderslev- pige med stort B, da det er her, jeg er vokset op og har boet hele livet.  Jeg er gift med Michael, og vi har tilsammen 4 børn, hvoraf kun den yngste og eneste pige er hjemmeboende.

Oprindeligt er jeg uddannet dekoratør og har været dekorationschef i Salling Group i over 20 år, før jeg i 2018 besluttede mig for at prøve noget andet. Jeg havde en drøm om, at få min egen klinik, så det var forholdsvis sent i livet, at jeg valgte en ny vej som selvstændig fodplejer. Drømmen om at få ”foden under eget bord” og åbne egen klinik, hvor jeg kunne udnytte mine kreative præcise hænder i et nyt fag, og hvor jeg kunne gøre noget godt for mange mennesker, skulle da prøves af.

Pia 9

Fra carport til klinik

Drømmen var også, at min klinik skulle ligge på samme matrikel som “resten af mit liv”. Jeg elsker fleksibiliteten ved at arbejde hjemmefra, som er til stor gavn også for dig. Jeg kender udfordringerne i en travl hverdag, så min ”klinikadresse” giver mig mulighed for at tilbyde behandlinger på skæve tidspunkter.

Som person er jeg omhyggelig og grundig med mit arbejde, kvaliteten skal være høj og jeg brænder for, at de råd du får af mig er lette at forstå og nemme at omsætte til virkelighed.

Det vil være en stor fornøjelse at hilse på dig i min lille, hyggelige klinik !

Hils på min klinikhund

Hils på min klinikhund “Fru Thorsen”. Hun er opkaldt efter en god, tidligere kollega, som var “skyld i”, at jeg fik mod på et karriereskift til fodplejer med egen klinik. Hunden er meget rolig, og gør i det hele taget ikke meget væsen af sig…- Måske fordi den er lavet af keramik 🙂

Thorsen-1