HELBREDSTILLÆG

Du har mulighed for at få udvidet helbredstillæg til fodbehandling hos Bang Brix

Er du folkepensionist eller førtidspensionist tilkendt førtidspension før 2003, og er du særligt vanskeligt stillet økonomisk, har du mulighed for at få dækket op til 85 % af udgiften til fodplejebehandlinger jf. reglerne i Pensionsloven. Du betaler den almindelige pris hos mig og kan efterfølgende få refunderet en del af beløbet, hvis du på forhånd har søgt og fået godkendt dit udvidede helbredstillæg hos din kommune. Dette kan gøres på Borger.dk

OBS! Kommunalt tilskud kan ikke kombineres med klinikkens rabatordninger.

Ansøg om tillæg her 

Som modtager af udvidet helbredstillæg kan du frit vælge, om behandlingen skal foretages af en fodplejer eller en fodterapeut. Brønderslev Kommune har indgået prisaftale for det udvidede helbredstillæg, og det er den aftale, der fastlægger niveauet for tilskuddet, når egenbetalingen skal refunderes.

Almindeligt helbredstillæg:

Lider du af diabetes, nedgroede negle, svær leddegigt eller har arvæv efter strålebehandling og har fået henvisning til fodbehandling af din læge, kan du få tilskud jf reglerne i Sundhedsloven. Dette tilskud hedder almindeligt helbredstillæg, og kan desværre ikke anvendes hos Bang Brix, men kun hos en fodterapeut.

Særligt for dig med diabetes

Jeg udfører gerne fodbehandlinger, hvis du lider af diabetes, og er kategoriseret i risikogruppe 1 eller 2. Jeg kan og må tage hånd om de vigtige forebyggende og plejende behandlinger, som sikrer dig sunde fødder. Er du i risikogruppe 3 eller 4, henviser jeg dig til en af områdets fodterapeuter med ydernummer. Jeg anbefaler dig også altid, at du får foretaget en årlig fodstatus hos en fodterapeut, så du ved, i hvilken forfatning dine fødder er.

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan anvende dit almindelige helbredstillæg hos mig,  uanset hvilken risikogruppe, du tilhører. Er du berettiget til tilskud fra det offentlige pga. diabetes, så skal behandlingen udføres hos en fodterapeut, for at du kan få tilskuddet.

Er du i tvivl om reglerne, er du altid velkommen til at kontakte mig