ALIGN FOOTWEAR SÅLER

Jeg forhandler Align Footwear indlægssåler i klinikken.

Du kan prøve sålerne gratis i 60 dage, så du i ro og mag kan afprøve, om de også kan hjælpe dig af med smerter og træthed i fødderne. Med andre ord: Du har 60 dages returret. Kroppe og fødder er forskellige, så er det ikke noget for dig, får du pengene tilbage. – Det er da et genialt koncept.

Selve Align Footwear sålerne er også geniale: De er helt anderledes bygget op, end alle andre traditionelle indlægssåler. Faktisk finder du intet andet sted et tilsvarende produkt, da Align Footwear har patent på deres trepunktsteknologi.

Styrk dine muskler i foden, når du går

Kort forklaret udspringer teknologien af en helt logisk tankegang om, at fødderne kun skal støttes bagtil ved hæl og ankel via 3 punkter på ydersiden af sålen, så din fod bliver rettet op i en lige og anatomisk korrekt stilling. Herved kan den bevæge sig frit og samtidig bevirker “friheden”, at du styrker musklerne i foden, – Ja, faktisk ved hvert eneste skridt du tager med sålerne i skoene. Dette sker fordi led, knogler, muskler og sener er levende væv, som bliver stærkere, når det bruges og svagere, når vi er passive.

Dette princip er helt modsat af, hvad andre såler på markedet er designet til: Pelotter, kiler eller svangstøtter “klodser” foden op, så den ikke har mulighed for at bevæge sig frit, og dermed bliver den fastholdt i en låst position, der hæmmer og gør den slap. Align Footwear sålerne virker ved at aktivere muskler, ledbånd og sener i foden.

Sålerne kan afhjælpe smerter i fødderne på grund af nedsunken forfod, platfod eller hulfod/høj svang. Måske døjer du med hælsporer, iskiassmerter eller ondt i knæene ? Måske går du indad eller udad?

Positiv effekt for hele kroppen

Ved at korrigere fødder og ankler vil resten af kroppen også ofte mærke en positiv effekt. Når du er rettet op til en sund og lige kropsposition ved hjælp af indlægssålerne fra Align Footwear, vil din kropsvægt blive fordelt optimalt, således at unødige pres, vrid og stød undgås. De giver dig en bedre holdning og gangafvikling. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Align sålerne reducerer destruktive stødbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres  i dine led, muskler, sener og ledbånd. Og dermed en mindre træt og smertende krop.

Align indlægssåler kan anvendes i stort set alle typer fodtøj: Alm. sko – sportssko – sikkerhedssko – golfsko – vandrestøvler – ridestøvler – gummistøvler – cykelsko osv.

Du skal bare kunne fjerne de såler, der oprindeligt ligger i fodtøjet, du ønsker at benytte Align sålerne i. Findes til børn (fra str. 32) og i dame/herre model.

Prøv sålernes effekt helt gratis i 60 dage

Det kræver lidt tålmodighed/vedholdenhed, når man opfordrer musklerne i fødderne til selv at arbejde sig stærkere, som Align Footwear indlægssåler gør. Derfor er der også 60 dage til at prøve dem i gratis. Mere trygt bliver det ikke at købe Align såler.

Husk det fodtøj du påtænker at bruge sålerne i, så du kan mærke forskellen med det samme.